Přejít do hlavní nabídky

Bijbaan Winkelmedewerker (Koopjeshoek en sustainability)

Breda, Severní Brabantsko - Prozkoumat lokalitu Trvalá udržitelnost Částečný úvazek

Popis práce

Wie je bent

Wil jij je inzetten om om samen met ons team de retourstromen te optimaliseren en zo bij te dragen aan een beter milieu? Wij zoeken een collega voor 12 uur per week voor onze vernieuwde afdeling Circular Hub (voorheen de koopjeshoek) die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR…. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan. Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA.

Je bent:
-Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk 'achter de schermen'.
-Commercieel, hebt verkoopervaring en krijgt energie van contact met klanten.
-Je bent in staat om fysiek werk te leveren (o.a. meubels in elkaar zetten en matrassen tillen en click & collect)
- Je bent 12 uur per week beschikbaar, je bent flexibel inzetbaar, vooral in de avond en in het weekend.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als medewerker Circular Hub heb je de taak om retourartikelen van IKEA een zo optimaal mogelijke tweede bestemming te geven. Je neemt artikelen in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor verkoop. Tijdens dit proces bewaak je productkwaliteit, rapporteer je afwijkingen en doet aanbevelingen. Artikelen die verkocht gaan worden in de Circular hub (voorheen de koopjeshoek) presenteer je zo optimaal mogelijk aan onze klanten en je organiseert de verkoop ervan. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse afdelingsadministratie en het samen met je collega's coördineren van de werkzaamheden.

Daarnaast ben je in de Circular Hub ook bezig met het her-verpakken van producten en het opbouwen van meubelen voor de verkoop. Je analyseert de oorzaken van frequent retour gebrachte artikelen en kunt deze informatie indien gewenst in ons computersysteem verwerken. Je hebt nauw contact met alle afdelingen in onze winkel en controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Verder verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de Circulair Hub.

Ons team binnen Ikea

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. In Nederland maken alle 6.000 collega’s een beter dagelijks leven mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zo willen we een positieve duurzame verandering in de samenleving realiseren. Met respect voor elkaar en staan open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Wat verder belangrijk is

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medewerker en ontvang op basis van 12 uur per week:

-Vanaf 21 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een uurloon van €12.87 per uur. Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. In dat geval ontvang je een uurloon van €15.01 per uur.
-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor de functie verkoopmedewerker betekent dit een salarisverhoging van 4.5% .
-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.
-25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
-Vanwege de hoge kosten voor levensonderhoud en energiecrisis ontvang je tijdelijk een hogere korting van maar liefst 30% op diverse artikelen in onze Swedish Food Market en duizenden energiebesparende producten.
-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze