Přejít do hlavní nabídky

Medewerker Meubelopbouw

Amsterodam, Provincie Noord-Holland - Prozkoumat lokalitu Interiérový design a vizuální merchandising Plný úvazek

Popis práce

WIE JE BENT

Ben jij een echte doe-het-zelver met praktisch inzicht? Werk je graag efficiënt en planmatig en heb je een grote passie voor woninginrichting? Dan is dít een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA te starten! We zijn op zoek naar een fulltime collega.
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
· Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma;
· Je hebt een achtergrond in interieur-/decorbouw;
· Je hebt aantoonbare ervaring met houtbewerkingsmachines;
· Je kan goed omgaan met deadlines en bent planmatig ingesteld;
· Je bent iemand die denkt in oplossingen, kunt goed prioriteiten stellen en bent creatief;
· Je bent een betrokken en harde werker die in staat is om fysiek zwaar werk uit te voeren;
- Je bent doordeweeks beschikbaar (ma-vrij) starttijd om 07:00

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker meubelopbouw ondersteun je het Communicatie & Interior Design team in de gehele IKEA store om het unieke karakter van het IKEA assortiment te visualiseren. Je past hierbij het IKEA Concept toe en zorgt voor eenvoudige, veilige en kostenefficiënte oplossingen van hoge kwaliteit. Werkzaamheden waar jij je onder andere mee bezig houdt zijn het efficiënt opbouwen van de aangevraagde producten. Daarbij moet het product volledig functioneel zijn en in perfecte staat verkeren.
Hoe je dag er uit zou kunnen zien: je start om zeven uur en checkt op kantoor de werkopdracht voor die dag (eventueel in overleg met de ontwerper/handy collega). Je verzamelt de benodigde gereedschappen en materialen voor de klus in de werkplaats en brengt deze naar de betreffende locatie in de store. Je bent klaar om te beginnen aan je klus! Je zorgt altijd voor een veilige werkomgeving en probeert hierbij de ervaringen van de bezoekers zo min mogelijk te verstoren. Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellige koffiepauze en een lunch met collega’s. De werkplek laat je echter altijd netjes en veilig achter. Tussendoor pak je zelfstandig en proactief diverse opbouw klusjes op en voorziet collega’s van advies en raad. Aan het einde van de dag spreek je de zaken voor de volgende dag door, zodat je de volgende dag goed voorbereid weer aan de slag kunt. Om een uur of vijf ga je voldaan naar huis na weer een fijne werkdag in het Communicatie & Interior Design team

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Amsterdam werken 600 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en te inspireren. Onze markt loopt voor in de OMNI Channel vraag en we zijn de grootste Fulfilment store van Nederland. Met onze kennis en ervaring zijn wij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Customer Fulfilment in Nederland. Samen met de droom om “The Destination for Inspiration” te zijn, zijn wij de organisatie om aan jou loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31 bruto.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke en uitdagende functie
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief

Wij kijken uit naar je sollicitatie!