Přejít do hlavní nabídky

Fulltime Verkoopmedewerker

Amersfoort, Provincie Utrecht - Prozkoumat lokalitu Prodej a obchodní činnost Plný úvazek

Popis práce

Wie je bent

Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als verkoopmedewerker bij IKEA Amersfoort maak jij er topsport van onze klanten te helpen. We zijn op zoek naar een fulltime kandidaat maar we staan ook open voor iemand die 33 uur per week wil gaan werken. Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Een werkplek waar je je thuis voelt
Met gemak kom jij je werkdagen door en voor je het weet is de dag alweer voorbij. Je werkt keihard mee met de rest van de collega’s en ziet tegelijkertijd wat nóg beter kan. Verkoopt een bepaald product bij een ander filiaal bijvoorbeeld beter dan bij jullie? Dan ben jij degene die dit onderzoekt en kijkt wat jullie kunnen doen om dat óók te bereiken. Je bent flexibel en kan minimaal 33 uur per week werken. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend. We hebben volop werkzaamheden waarin jij je kan vastbijten, zoals:
-commerciële kansen zien, analyseren en oppakken.
-verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling; je ziet wat efficiënter kan en durft je collega’s hierop te attenderen

Dit is IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Dit ben jij
Iemand met veel motivatie. Extra verantwoordelijkheden maken jou blij. Je hebt oog voor detail waardoor je precies ziet wat er moet gebeuren en wie dat het beste kan oppakken. Fysiek ben jij in goede staat. Die kwaliteiten zorgen ervoor dat jij op termijn meer taken en verantwoordelijkheden krijgt. Wij vinden motivatie en doorzettingsvermogen belangrijker dan ervaring, dus als je dit allemaal goed doorloopt kan je doorgroeien als je dat wilt! Wat je nog meer nodig hebt:
-goede communicatieve vaardigheden, je spreekt klanten én collega’s en dat doe je op een prettige en duidelijke manier.
-een goede kennis van de Nederlandse taal.
-een helicopterview, jij weet altijd precies wat er speelt en springt tijdig bij.
-een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je afdeling zie je als jouw eigen winkel en daar gedraag je je ook naar.
-weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, alles is te leren.

Goed voor onze aarde én voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je ontvangt bij ons in deze rol:
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.58. Op doordeweekse dagen voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €17.37 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €23.16. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Interne opleidingen
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer vandaag nog! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!