Přejít do hlavní nabídky

Fulltime Verkoopmedewerker Keukens

Amersfoort, Provincie Utrecht - Prozkoumat lokalitu Prodej a obchodní činnost Plný úvazek

Popis práceRicht jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer duizenden klanten tijdens hun bezoek bij IKEA. Specifiek op de keukenafdeling. Samen met jouw collega’s. Een duurzamer leven met jouw adviezen. Jouw werk is zoveel meer dan een baan bij onze vestiging in Amersfoort.

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT

Verander lege ruimtes naar een warm thuis. Duurzaam, slim en kostenbewust. Specifiek als het gaat over keukens, het hart van ontelbare woningen. Na een uitgebreide inwerkperiode weet je precies waar jouw kracht ligt. Bijvoorbeeld op het gebied van keukenapparatuur, werkbladen of andere mogelijkheden. Want juist op de plek waar jij je helemaal thuis voelt, daar inspireer je ontelbare klanten. Hoe ingewikkeld de vraag van de klant ook is, je ontdekt de juiste oplossing. Ook ben je als verkoopmedewerker keukens bezig met het:

-adviseren over en verkopen van droomkeukens.
-voeren van klantgesprekken tijdens de 2 uur durende afspraken. Zowel online als live in de winkel.
-coachen van nieuwe collega’s. Nadat jij volledig bent ingewerkt, word jij zelf ook een buddy tijdens de inwerkperiode van nieuwe collega’s.
-nemen van de verantwoordelijkheid over de aanvragen waar je op dat moment aan werkt.
-doorgroeien naar extra verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld als coördinator van de afdeling of controlerende orderchecker.


DIT IS IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. Dagelijks komen hier [aantal] klanten langs. Aan jou en het [aantal]-koppige team om van elk (online) bezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Daarin versterken onze verschillen elkaar. Heb je hulp nodig? Dan staat er altijd iemand voor je klaar. Bijvoorbeeld je buddy of een andere collega. Tussendoor geven we elkaar opbouwende feedback en welverdiende complimenten. Droomkeukens verkopen doen we samen, dat noemen wij in het Zweeds
‘Tillsammans’. Of zoals jouw toekomstige collega Martine Molenaar, teammanager keukens het zegt: “Jij bent straks dé vraagbaak voor nieuwe collega’s. En waar zij altijd bij jou terecht kunnen, staan wij ook voor jou klaar. Dat is nog eens fijn samenwerken in ons eigen gebied binnen de keukenafdeling.”


DIT BEN JIJ

Er komt veel kijken bij het verkopen van droomkeukens. Daar weet je als verkoopmedewerker natuurlijk alles van. Wat jij daar nog extra aan toevoegt is jouw grote liefde voor milieubewustzijn. Energie besparen doe je zoveel mogelijk. Behalve als het gaat over klantverwachtingen overtreffen, want dan denk je continu 10 stappen vooruit. Dan zet je jouw communicatieve, sociale en adviesvaardigheden voor de volle 100% in. Daarnaast heb je:
*MBO+ werk- en -denkniveau.
*de drive om je onze veranderende werkwijze in een korte tijd eigen te maken.
*de vaardigheid om software (waar we bijvoorbeeld alle orders in plaatsen) snel te begrijpen.


GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want als Verkoopmedewerker keukens krijg je op basis van een 38 urige werkweek:

-een brutomaandsalaris van € 1800 tot maximaal € 2000, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
-de opleiding Kitchen academy. Hier leer je alles over het ontwerpen en verkopen van keukens.
-een dertiende maand en 8% vakantiegeld.
-een bonusregeling.
-wanneer je in de avond of in het weekend werkt ontvang je een extra toeslag bovenop het basissalaris. Dit is minimaal 25% en kan oplopen tot maximaal 100% toeslag.
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
-de reiskosten voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.


MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als verkoopmedewerker keukens. Solliciteer nu, daarna:

1.bellen we je binnen 3 dagen voor een korte kennismaking.
2. heb je een kennismakingsgesprek met een Teammanager keukens
3. voer je een (online) test uit.
4.heb je een 2e gesprek met Teammanager Keukens, om jouw testresultaten te bespreken.
5.hoor je binnen 14 dagen of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Rob Maas Recruitment en Sourcing specialist weten via 06 340 68 955 of rob.maas2@ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.