Přejít do hlavní nabídky

COMMERCIAL RESTAURANT MANAGER, IKEA ÄLMHULT.

Älmhult, Kronoberg County - Prozkoumat lokalitu Vedení lidí a management Plný úvazek

Popis práceHej!

Restaurangen på IKEA Älmhult söker nu en Commercial Restaurant Manager. IKEA FOOD fyller en viktig funktion genom att göra det möjligt för kunderna att ta en paus och fylla på med ny energi. I trevlig miljö serveras goda och nyttiga måltider till ett konkurrenskraftigt pris. IKEA FOOD uppgift är att stötta försäljningen av heminredning, stärka IKEAs lågprisprofil på den lokala marknaden och garantera våra kunder och medarbetare bra mat till lågt pris. Vill du vara en del av vårt team på IKEA FOOD? Kom och väx tillsammans med oss!

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Som Commercial Restaurant Manager ligger det i ditt ansvar att:

• utveckla och inspirera våra medarbetare genom förverkligandet av vår personalidé.
• genom högt driv och kommersiellt mod bidra till både varuhusets och restaurangens omsättning.
• genom en operativ närvaro skapa ett högpresterande och välmående team i syfte att säkerställa avdelningens kommersiella standard och måluppfyllelse.
• analysera försäljningsutvecklingen, initiera handlingsplaner och följa upp.
• bidra till lönsamheten genom att arbeta enligt våra administrativa rutiner.

Som avdelningschef är du en del av IKEA FOODs ledningsgrupp och rapporterar direkt till varuhusets FOOD Manager. Du har medarbetaransvar och en gruppchef som rapporterar direkt till dig.

IKEA är ett värderingsstarkt företag och våra värderingar såsom exempelvis ödmjukhet, viljestyrka, enkelhet, kostnadsmedvetenhet och ledarskap genom det goda exemplet driver vår verksamhet framåt.

VEM DU ÄR

Vi söker nu dig som är en drivande och engagerad ledare med starkt fokus på att utveckla människor till att nå sin fulla potential. Att hitta lösningar och möjligheter driver dig framåt i din ledarroll.

Du har en tydlig strategisk förmåga, har ett kommersiellt tankesätt i ditt arbete och gillar att arbeta tillsammans med många människor i olika processer, allt för att möta våra kunders förväntningar samt att nå våra mål.

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsten är tillsvidare på 38,25h/v. Arbete var 4:e helg och en kväll i veckan.
Sista ansökningsdag är den 29:e september. Vi arbetar med urvalet löpande och samtliga intervjuer förväntas att genomföras under v.41. Startdatum omgående eller enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Emma Sandén, emma.sanden@ingka.ikea.com.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Markus Meltzer, markus.meltzer@ingka.ikea.com.

Varmt välkommen med din ansökan!